Καταλύτες για την Πίσσα | Pissa Off

Εκτύπωση
Ορυκτοί καταλύτες για καύση στο τζάκι ή τη ξυλόσομπα, ειδικοί για την εξουδετέρωση / αποκρυσταλοποίηση της πίσσας απο τα τοιχώματα της καμινάδας.
Τιμή πώλησης 12,61 € +VAT

Ορυκτοί καταλύτες για κάυση στο τζάκι ή τη ξυλόσομπα, ειδικοί για την εξουδετέρωση / αποκρυσταλοποίηση της πίσσας απο τα τοιχώματα της καμινάδας. (φωτό παρακάτω)

Με το κόκκινο βελάκι φαίνεται η πίσσα που έχει κρυσταλοποιηθεί (glazed), αλλά έπειτα απο τη χρήση του PISSA OFF έχει μαλακώσει / φουσκώσει και έχει κυλήσει προς τα κάτω.

Εν συνεχεία όλη αυτή οι διογκωμένη πλέον πίσσα αφού κύλησε προς τα κάτω, συσσωρεύτηκε στο σημείο όπου ενώνεται η καμινάδα με το τζάκι.

Προσοχή! για την πλήρη αφαίρεση της πίσσας, και την αποφυγή του κινδύνου πυρκαγιάς της καπνοδόχου, χρειάζεται να γίνει απαραιτήτος και μηχανικός καθαρισμός (βούρτσισμα), τον οποίο και αναλαμβάνει το συνεργείο μας στην Κύπρο. Μόνο έτσι θα απαλαγείτε απο τις δυσάρεστες μυρωδιές, που παρατηρούνται όταν τζάκι δε λειτουργεί. Η συσκευασία περιέχει τρία φακελάκια. Με οδηγίες χρήσης στα ελληνικά. Ελληνικό Προϊόν.